DANIA GŁÓWNE  RODZAJE DAŃ 
DANIA DROBIOWE 15.00 zł  -Pierś panierowana – 14.00 zł
 -Pierś po włosku (pomidor,bazylia,ser)
 -Pierś po hawajsku (ananas,ser)
 -Pierś zapiekana serem
 -Pierś z jajkiem sadzonym
 -De volaille (masło,pietruszka)
 -Pierś szefa (A’LA DIABLO)
DANIA WIEPRZOWE 15.00 zł  -Schab panierowany – 14.00 zł
 -Schab po włosku (pomidor,bazylia,ser)
 -Schab po kapitańsku (ananas,ser,ketchup)
 -Kieszonka schabowa z serem
 -Schab z jajkiem sadzonym
 -Schab po wiejsku (boczek,cebula,ser)
 -Schab szefa (A’LA DIABLO)
PIEROGI  10 szt.- 13,00 zł
 -z kapustą i grzybami + surówka
 -z mięsem + surówka
 -ruskie + surówka
 -na słodko ( truskawka)
 -śmietana+cukier
DANIA DODATKOWE
 -Bigos 0,5L – 7 zł
 -Fasolka po bretońsku 0,5L – 7 zł
 -Leczo 0,5 L – 7 zł
 -Flaki 0,5 L – 7 zł
 -Bułka – 50 gr.

DANIA OBIADOWE – w cenie zestawu frytki , ziemniaki, kasza gryczana + surówka .